MAGYAR BÍRÓI EGYESÜLET
1122 Budapest, Tóth Lőrinc utca 6.

Szünetel hétfőtől április 4-ig az ügyfélfogadás a törvényházban, mert annak épületébe elkezdték a visszaköltözésüket a Dobó laktanyából az Egri Törvényszék munkatársai.

Erről Hoszné dr. Nagy Tímea törvényszéki sajtószóvivő tájékoztatta a Heves Megyei Hírlapot. Hozzátette: ez idő alatt az ügyfeleket az Egri Járásbíróságon fogadják.

A sajtószóvivő azt is ­közölte, figyelemmel arra, hogy az irattár is költözik, ebben az időszakban előfordulhat: nem mindig és nem teljes körben tudják biztosítani a polgároknak az iratokba való betekintést. Ám az iratbeadás és az információkérés, valamint a panasznapi ügyfélfogadás zavartalan lesz továbbra is. A civil szervezetek tanúsítványait szintén az Egri Járásbíróságon kérhetik az ügyfelek. 

Azt sem árt tudni, hogy ebben az átmeneti időszakban a cégkivonat és cégmásolat kiadása a laktanyában, a Hatvanasezred utca 1. szám alatt történik. A közigazgatási és munka­ügyi, a másodfokú büntető és polgári, valamint a törvényszéki hatáskörbe tartozó elsőfokú tárgyalásokat április 6-ig szintén a laktanyában tartják. A kellemetlenségek elkerülése érdekében mindenkit arra kérnek, feltétlenül nézze meg, hogy hová kell mennie tárgyalásra! (heol.hu)