MAGYAR BÍRÓI EGYESÜLET
1122 Budapest, Tóth Lőrinc utca 6.

A Kúria Elnöke a napokban küldte meg meghívóját a bírósági dolgozók részére a 2019. december 7-én tartandó, immár hagyományos Adventi jótékonysági rendezvényre. Levelében a szeretet és a gondoskodás fontosságát hangsúlyozva kérte a meghívottak közreműködését a Kúria szervezésével és a MABIE támogatásával megvalósuló, koncerttel egybekötött aukció sikeréhez.

A sok- sok egyesületi tag, aki már dolgozott a rendezvény sikeréért, vagy azon részt vett, évről évre meghatottan idézi fel az Adventi aukció emlékezetes pillanatait, miközben arcukra mosolyt, szemükbe könnyeket csalt a meghatottság.

Az Egyesület felhívása a jótékonysági rendezvénnyel kapcsolatban itt olvasható:

Kérünk mindenkit, hogy a Kúria Elnökének meghívójában szereplő (belső hálózatról elérhető) weboldalon (https://advent2019.lb.justice.hu) olvasgasson és váljon „Angyallá” azáltal, hogy válogat az „Angyali levelesládába” küldött levelekből és szereplőként, aukciós tárgyat felajánlóként vagy nézőként vegyen részt a rendezvényen.

Az elmúlt években a rendezvény jóvoltából alkalmanként közel 200 dévai gyermek és segítségre szoruló beteg kívánsága teljesült. Az aukcióból származó bevétel pedig az utóbbi két évben meghaladta az 1 millió forintot, ami igen nagy segítséget jelentett a Hospice-ház gondozottjainak.

A MABIE az idei évben sem feledkezik meg azokról, „akiknek egy kinyújtott kéz, egy csöppnyi szeretet mindennél fontosabb”.