MAGYAR BÍRÓI EGYESÜLET
1122 Budapest, Tóth Lőrinc utca 6.

A Magyar Bírói Egyesület (MABIE) szolidaritását fejezi ki mindazoknak, akiket a jelenlegi események érintenek, különösen ukrán bíró kollégáinknak. A MABIE szeretne segítséget nyújtani mindazoknak, akik erre rászorulnak, ezért felvette a kapcsolatot a Nemzetközi Bírói Egyesülettel, illetve az Ukrán Bírói Egyesület Elnökével annak érdekében, hogy a pénzbeli segítségnyújtást biztosítani tudja a tagjain keresztül és üdvözöl minden kezdeményezést, amely valamely formában enyhítheti a kialakult helyzet következményeit.

Így a MABIE közreműködésével adománygyűjtést hirdetünk az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt

       

A magyar bírói kar tagjait tisztelettel arra kérjük, hogy a MABIE OTP-nél vezetett 11713005-20412726 számú bankszámlájára adományaikat a közlemény rovatban „ukrán segítség” megjegyzéssel szíveskedjenek 2022. március 9. napjáig eljuttatni.

 A nem azonosítható befizetéseket, átutalásokat visszautaljuk.

 Az összegyűlt pénzösszeget segélyszervezeteknek, vagy az Ukrán Bírói Egyesület Elnökének válaszától függően az ukrán bíróknak a segélyszervezetekkel összefogva fogjuk eljuttatni.

Bízunk abban, hogy kezdeményezés segítő támogatókra talál, és az akció sikerre vezet, amely esetben a gyűjtést - szükség esetén - a következő hetekben is szívesen folytatjuk.

                                    A MABIE vezetősége