MAGYAR BÍRÓI EGYESÜLET
1122 Budapest, Tóth Lőrinc utca 6.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az EU társfinanszírozásában megvalósuló EU-FamPro (E-tanfolyam az EU családjogi vagyonjogi rendszereiről) partnereként keresem meg Önt.

Az EU-FamPro program egy európai családjogi program, amely 2021 szeptembere és 2023 áprilisa között volt elérhető, és azt célozta meg, hogy hosszú távon hatékonyan biztosítsa az EU jog alkalmazását a határon átívelő párok vagyoni viszonyaiban, mind a mindennapi életben, mind az esetleges jogi eljárások során.

Az EU-FamPro tevékenységeinek egyike volt a Massive Online Open Course (Tömegek számára nyitott online képzés).

A MOOC egy önképzési forma, amely 2023. október 15. és 2025. október 14. között érhető el az online térben az EduOpen felületen keresztül. A képzés arra a két főbb nemzetközi magánjogi kérdésre fókuszál, amelyeket az EU a közelmúltban a családjogot érintően jogi aktusokkal szabályozott, azaz a házassági vagyonjogi rendeletre és a bejegyzett élettársi kapcsolat vagyonjogi jogkövetkezményeit szabályozó rendeletre. A MOOC elérhető ügyvédek, bírák, közvetítők és közjegyzők számára.

A MOOC részletes leírása a mellékelt szórólapon található. Az EU-FamPro-ra vonatkozó további információért kérjük keresse fel a honlapunkat vagy a Lindedln profilunkat.

Kérdés esetén lépjenek velünk bátran kapcsolatba.

Üdvözlettel:

Neža Pogorelčnik Vogrinc

Az angol nyelvű meghívó a csatolmányban olvasható!