MAGYAR BÍRÓI EGYESÜLET
1122 Budapest, Tóth Lőrinc utca 6.

A Magyar Bírói Egyesület elhatározta, hogy felülvizsgálja és aktualizálja a korábban megalkotott bírói életpálya modellre vonatkozó koncepcióját, ugyanezt az elképzelést az Országos Bírói Tanács is célul tűzte ki.

Dr. Fazekas Sándorral, az OBT soros elnökével való megbeszélés alapján úgy döntöttünk, hogy úgy a MABIE, mint az OBT kidolgozza saját elképzelését, majd a koncepciók egyeztetését követően bírói konferencia keretében véglegesítjük, és közösen terjesztjük a jogalkotó elé a bírói életpálya modellre vonatkozó javaslatainkat.

A MABIE elnöksége az egyesület álláspontjának kidolgozására munkabizottságot hozott létre, felkérte dr. Lotz Marianne kollégiumvezető-helyettest, dr. Magyar Károly törvényszéki elnököt és dr. Band Ferenc járásbírósági elnököt a munkabizottságban való részvételre. A munkabizottság tevékenységének koordinálásával, és a koncepció kidolgozásával dr. Szabó Sándort, a MABIE főtitkárát bízta meg.

 

A MABIE a hivatalos e-mail címén, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. várja az életpálya modellel kapcsolatos javaslatokat.

 

Budapest, 2013. április 5. napján

 

 

Dr. Makai Lajos

Rendezvények

FELHÍVÁS BALATON-ÁTÚSZÁSRA

A felhívás csatolmányként olvasható.

FELHÍVÁS - K&H FUTÁS

A Magyar Bírói Egyesület szervezésében idén is várjuk csapatok jelentkezését a K&H Mozdulj! Maraton és Félmaraton Váltó futóversenyre. A maratoni távon 6 fős csapatok indulnak, a csapattagok egymást váltva azonos távot (7032,5 m) teljesítenek. A verseny 2017. június 11-én vasárnap...

Adventi Koncertet és jótékonysági aukciót szervez a Kúrián a Budapest Környéki Törvényszék a Magyar Bírói Egyesülettel

A felhívás és a jelentkezési lap csatolmányként olvasható.

Felhívás Balaton-átúszásra

A felhívás csatolmányként olvasható.

Ülésezett a Magyar Bírói Egyesület elnöksége

A Magyar Bírói Egyesület elnökségi ülésén az