Tisztelt Bírótársaim!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a Magyar Bírói Egyesület szerződést kötött a KLUB Rekreáció Sport-, és Rendezvényszervező Kft-vel, amelynek keretében az All You Can Move (AYCM) SportPass kártyával lehetőségetek nyílik a kedvezményes sportolásra, a különböző sporttevékenységek kedvezményes igénybevételére! 

Mi ez és hogyan működik?
Az All You Can Move Sportpass kártya korlátlanul felhasználható jelenleg Budapesten és országosan több, mint 300 (az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül) különböző sportlétesítményben, uszodában, fitnesz centerben, tánccentrumban, boxteremben, jógastúdióban, golfpályán, squashpályán, táncstúdióban, rúdtánc teremben, hastánc klubban stb. 
A látogatható létesítmények listája az alábbi hivatkozásra kattintva elérhető:
AYCM 2014 Ajánlat
Függetlenül attól, hogy hány alkalommal - heti 5, vagy csak heti 2 - veszitek igénybe a több, mint 300 létesítmény közül bármelyiket (pl. kedden uszoda, pénteken jóga) a klubkártya havi díja ugyanannyi - a választott csomagnak megfelelően.
A felhasználhatósággal kapcsolatban fontos tudnivaló, hogy csak azokra a szolgáltatásokra használható a kártya, amelyeket a létesítmény napi jegyével is igénybe tudnátok venni. Egy nap egyszer használható a kártya.
Hogyan lehet megvásárolni a kártyát? 
A klubkártya vásárlása magánszemélyeknek nem lehetséges, a kártya forgalmazója ennek elérését a MABIE tagjainak és plusz egy fő (nem nyugdíjas és nem diák, nem sportoló, - további részletek az ÁSZF-ben) hozzátartozónak teszi lehetővé. A plusz egy fő –azaz társkártyás- csatlakozási feltételei ÁSZF-ünkben megtalálható)
A klubkártya szolgáltatás kizárólag az év végéig tartó (2014. december 31.) hűségidő vállalása mellett érhető el. 
Az AYCM programon belül nem engedélyezett a becsatlakozást követően a kártya felmondása, hiszen az AYCM SportPass csak év végéig történő hűségidő és tagdíjfizetési kötelezettség mellett elérhető. 
Mennyibe kerül a kártya? 
SportPass csomag
Főkártyás havidíj
  Társkártyás havidíj
SMALL csomag                      
   7.200 Ft/hó/fő 
   9.200 Ft/hó/fő
MEDIUM csomag                    
   8.900 Ft/hó/fő               
   10.900 Ft/hó/fő
LARGE csomag                      
 10.500 Ft/hó/fő             
   12.500 Ft/hó/fő
XLARGE csomag                   
 12.900 Ft/hó/fő          
   14.900 Ft/hó/fő
XXLARGE csomag                  
 16.900 Ft/hó/fő
   18.900 Ft/hó/fő
 
 
Hogyan lehet fizetni a kártyáért? 
Banki csoportos megbízással havonta vagy online a www.allyoucanmove.hu oldalunkon
Ajándék Erzsébet utalvánnyal
Egy összegben Ügyfélkapunkon keresztül: online a www.allyoucanmove.hu oldalunkon
Egy összegben készpénzben személyesen az irodában
 
Hogyan lehet hozzájutni a kártyához? 
Amennyiben érdekel Benneteket a lehetőség és szeretnétek kártyát vásárolni saját magatoknak, jelentkezzetek a www.allyoucanmove.hu oldalon vagy ügyfélszolgálati irodában. Társkártya igénylésére csak az ügyfélszolgálati irodában van lehetőség.
Az All You Can Move weboldalán (online szerződéskötés) azonnal megköthetitek a szerződést, az első 2 havi tagdíjat és az éves kártyadíjat ezen a felületen ki is tudjátok egyenlíteni, a kártyát kipostázzák Nektek (+1000,-Ft), vagy személyesen is bemehettek érte, az AYCM SportPass Ügyfélszolgálatára:
KLUB Rekreáció Sport és Rendezvényszervező Iroda
1053 Budapest, Károlyi u. 11. III.em./1. 9-es kapucsengő
  tel.: + 36 1 445-1563 -  
Nyitva tartás:
■ Hétfő - Szerda 10.00-18.00
■ Csütörtök      10.00-20.00
■ Péntek           zárva
További információkat, létesítménykeresőt a honlapra látogatva találjátok meg: www.allyoucanmove.hu
Egyéb, a honlapon nem található információt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 
+ 36 1 445 1563 telefonszámon, vagy a 
+ 36 30 222 8183 vagy a 
+ 36 30 431 8112 mobilszámokon kaphattok.
A kártya internetes megrendelés és postázás kérés esetén kézhezvételtől számítva –tárgy hónapban- azonnal aktívvá válik, az irodában történő átvételnél az aktiválási idő 36 óra, azt követően már használhatjátok is. A sportlétesítményben az AYCM SportPass-od mindig legyen nálad, mert azt olvassák le az adott létesítményben, mint egy bankkártyát, egy látogatási ívet kell aláírnod ezzel egy időben, hogy igazold, hogy aznap ott jártál sportolni! A létesítményekben a napijegy adta szolgáltatásokért nem kell már pluszban fizetni (kivéve személyi edző stúdiók, ahol a személyi edzés díja külön térítendő).
A látogatható létesítmények az alábbi oldalon tekinthetők meg: www.allyoucanmove.hu
Kérdés vagy kérés esetén fordulj bizalommal az All You Can Move ügyfélszolgálatának kollégáihoz a fenti elérhetőségek bármelyikén!
 
Üdvözlettel:
Dr. Makai Lajos